B basaralife Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2015 #1 Merhabalar, Windows 10 64-Bit kullanıyorum. Yeni bir güncelleme gelmiş. İndirsin diye bekliyorum, indiriyor da fakat %100 olduğunda hata alıyorum. Resimler aşağıdadır, sorunu nasıl aşabileceğimi bilen varsa yardımını esirgemesin lütfen. Teşekkürler. Not: Windows 10 orijinaldir. İndirilirken: İndirme bittikten hemen sonra: Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2015
Merhabalar, Windows 10 64-Bit kullanıyorum. Yeni bir güncelleme gelmiş. İndirsin diye bekliyorum, indiriyor da fakat %100 olduğunda hata alıyorum. Resimler aşağıdadır, sorunu nasıl aşabileceğimi bilen varsa yardımını esirgemesin lütfen. Teşekkürler. Not: Windows 10 orijinaldir. İndirilirken: İndirme bittikten hemen sonra:
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2015 #2 Windows Update Hatası Windows 10 güncelleme hatası Kurulumu tekrar indirmek istemiyorsanız söyleyin, özel bir çözüm yolu söyleyebilirim.
Windows Update Hatası Windows 10 güncelleme hatası Kurulumu tekrar indirmek istemiyorsanız söyleyin, özel bir çözüm yolu söyleyebilirim.