Windows 10 10586'ya Güncelleyememe Sorunu

hayhaybaskan

Hectopat
Daha fazla  
3 kez indirdim ama indirme bitince hata veriyor. Kuramıyorum. Acaba linkini atabilecek birisi var mi kurabilmem için?

Merhaba, 1511'i kastettiyseniz 1511 zaten 10586 demektir. Arama kutusuna winver yazın görünen aracı çalıştırın ve sürüm bilgilerini paylaşın.

4346f4b0ead812944ae77ac1e94b20ca.jpg
bu sürümü yükleyemiyorum.

Microsoft'un medya oluşturma aracı ile sürüm 1511'i indirip kurabilirsin (ayrı bir güncelleme olarak bulunmaz). Yükseltme olarak kurulumu yaparsan sistemini güncelleyecektir veya istersen temiz kurulum da yapabilirsin.

Windows 10

Yukarıda bağlantısını verdiğim sayfadan istersen yükseltme yapabilir veya sayfanın biraz altında yer alan "Aracı şimdi indirin" bağlantısı ile ISO dosyası indirip USB bellek ile kurabilirsin. 1511 (10586) güncellemesini windows update dışında bu şekilde yapabilirsin. Kurulumda, yükseltme seçeneğiyle sistemin güncellenecektir. Aşağıdaki rehber faydalı olacaktır.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Aynı sorun bende de mevcut konuyu açan arkadaş sorunu çözebildi mi ? Çözüm bulduysan yardımcı olabilir misin ? Bu update yapamadığım için ekran kartı sürücüsünü kuramıyorum. :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı