Windows 10/11 Lisans Alınabilecek Siteler

Mcbre

Zeptopat
Daha fazla  
Yeni laptop aldım (Laptop Link), aslında elimde orijinal bir Windows 10 Home lisans anahtarım var ama Windows 11'e yükseltmeyi düşünüyorum. Aslında Windows 10'a oldukça alışığım ama yeni laptopta yükseltmek daha iyi olacak gibi.

Daha önce Sağlam Lisans üzerinden Office programları satın almıştım, hemen elime ulaşmıştı o konuda sıkıntı yok ama benim merak ettiğim Windows için lisans alıp kurduğumda herhangi bir "güvenlik" veya "kişisel verilerim" le ilgili bir sıkıntısı var mıdır? Dijital lisansların tam olarak nasıl işlediğinden emin olmadığımdan sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni laptop aldım (Laptop Link), aslında elimde orijinal bir Windows 10 Home lisans anahtarım var ama Windows 11'e yükseltmeyi düşünüyorum. Aslında Windows 10'a oldukça alışığım ama yeni laptopta yükseltmek daha iyi olacak gibi.

Daha önce Sağlam Lisans üzerinden Office programları satın almıştım, hemen elime ulaşmıştı o konuda sıkıntı yok ama benim merak ettiğim Windows için lisans alıp kurduğumda herhangi bir "güvenlik" veya "kişisel verilerim" le ilgili bir sıkıntısı var mıdır? Dijital lisansların tam olarak nasıl işlediğinden emin olmadığımdan sormak istedim.

Hiçbir sorun yaşamazsın. Girdiğiniz keyler Windows serverları tarafından taratılır ve orijinalliği teyit edilir. Başka işlem yapılmaz.

Daha önce sağlam lisans üzerinden Office programları satın almıştım, hemen elime ulaşmıştı o konuda sıkıntı yok ama benim merak ettiğim Windows için lisans alıp kurduğumda herhangi bir "güvenlik" veya "kişisel verilerim" le ilgili bir sıkıntısı var mıdır? Dijital lisansların tam olarak nasıl işlediğinden emin olmadığımdan sormak istedim.

Ben sağlam lisanstan aldım Windows 10'u hiçbir sıkıntı yaşamadım rahat rahat alabilirsiniz.

Herhangi bir sıkıntı olmaz. Fakat KMSpico gibi yerlerden aktive edince verilerimiz ne türlü olur bilemeyiz. Saglamlisans herhangi bir sorun teşkil etmez.

Herhangi bir sıkıntı olmaz. Fakat KMSpico gibi yerlerden aktive edince verilerimiz ne türlü olur bilemeyiz. Saglamlisans herhangi bir sorun teşkil etmez.
Bu bilgisayar işlerinden hiç anlamıyorum. Bilgisayarcı fredossa windows 10 pro yükledi. Ürün anahtarı yerine elimdeki windows 7 anahtarını yazıyım mı?

Jetlisansdan Windows 11 aldim MAK key çıktı desteğe yazdim Retail verdiler ne kadar guvenirsen artik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı