Rehber Windows 10/11 Pro telemetri özelliğini devre dışı bırakma

@AJFA

Hocam LTSC 2021 de bu dediğiniz kısım yok. Telemetriye izin ver var sadece. Bu ayar nasıl olmalı tam olarak? Bir de burada başka kapatacağım bir şeyler var mı acaba? Windows güncel isteğe bağlı güncelleştirmeler hariç hepsini yükledim Update üzerinden.

Hocam LTSC 2021'de bu dediğiniz kısım yok. Telemetriye izin ver var sadece. Bu ayar nasıl olmalı tam olarak?
Bunu konuyla ilgisi olduğu için cevapladım. LTSC olduğu için çıkmıyordur ilgili seçenek. Güvenlik olarak kalabilir.

Bir de burada başka kapatacağım bir şeyler var mı acaba? Windows güncel, isteğe bağlı güncelleştirmeler hariç hepsini yükledim Update üzerinden.
Burası ise konumuzun dışına çıkıyor.

Bunu konuyla ilgisi olduğu için cevapladım. LTSC olduğu için çıkmıyordur ilgili seçenek. Güvenlik olarak kalabilir.

Burası ise konumuzun dışına çıkıyor.

LTSC ile alakası yok bu arada 22H2 Pro'da da denedim. Konuyu da bu kadar büyütmenize gerek yoktu. Her şey için konu açmak gerekmiyor. İyi günler.

Ayarı yaptıktan sonra veri toplama ve ön izleme sürümlerinde uyguladığım 2 seçenek dışında hepsi kayboldu. Neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…