Windows 10 %150 ayarı nerede?

Arkadaşlar sizin dediğiniz ayarlarda ekranda ki yazıları falan büyüyor hem %50 ayarı yok sizin dediğinizde ve köşeler falan da netleşmiyor 1 haftadır bu ayarı arıyorum direkt atacağım istediği oyunu.

Arkadaşlar sizin dediğiniz ayarlarda ekranda ki yazıları falan büyüyor hem %50 ayarı yok sizin dediğinizde ve köşeler falan da netleşmiyor 1 haftadır bu ayarı arıyorum direkt atacağım istediği oyunu.

Düzgün anlatmıyorsunuz veya yanlış hatırlıyorsunuz detaylı bir şekilde söylerseniz yardımcı olabiliriz.

Şizofren değilimdir umarım ama bu ayarı yapmadan önce daha yüsek FPS alıyordum. 3070 ekran kartım var ama o kadar iyi bir performans alamıyorum bu ayarı yaptığım için. Ya yeni PC alacağım ya da format atacağım artık.

Çözünürlükden mi bahsediyorsunuz yoksa? Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Belki bir yararı dokunur.

Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme > Görüntü dizinini izleyin ve sol taraftaki menüde bulunan "ClearType metnini ayarla" başlığına ilerleyiniz. Açılan pencerede, ClearType özelliğini açarak kaydediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…