mstafatrkl
Hectopat
Çözünürlükden mi bahsediyorsunuz yoksa? Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Belki bir yararı dokunur.
Ekran görüntüsü paylaşamam çünkü ayarın nerede olduğunu hatırlayamıyorum sorun da bu.
Çözünürlükden mi bahsediyorsunuz yoksa? Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Belki bir yararı dokunur.
Ekran görüntüsü paylaşamam çünkü ayarın nerede olduğunu hatırlayamıyorum sorun da bu.
Hocam NVIDIA Denetim masasındaki 3D Ayarlarındandan bişeylere ellediniz mi?Şizofren değilimdir umarım ama bu ayarı yapmadan önce daha yüsek FPS alıyordum. 3070 ekran kartım var ama o kadar iyi bir performans alamıyorum bu ayarı yaptığım için. Ya yeni PC alacağım ya da format atacağım artık.
Hocam NVIDIA denetim masasındaki 3D ayarlarındandan bir şeylere ellediniz mi?
Eki Görüntüle 1930086
Bunun gibi bir yer?
Denetim Masası > görünüm ve kişiselleştirme > görüntü dizinini izleyin ve sol taraftaki menüde bulunan "ClearType metnini ayarla" başlığına ilerleyiniz. Açılan pencerede, ClearType özelliğini açarak kaydediniz.
Ekran ölçeği ayarından bahsediyosunuz galiba.
Nereye gideceğimi bulamadım bende çıkmadı.
Bu şekilde bir ayar değildi.
Nereye gideceğimi bulamadım bende çıkmadı
Ekran ölçeğini değiştirince önerilmez yazmıyor ve %50 gibi bir ayar yok onda o değildi.
Monitörünüz nedir ve kullandığınız çözünürlük?
Arama kısmına ClearType yazın.
Hocam öyle bi özellik yok diye gösteriyorOyun elden gidiyor.(!) Şaka bi' yana arama kısmına ClearType yazıp kontrol eder misiniz?
Sizin dediğinizi yazınca yine çıkmıyor.
Kullandığım monitör bu. ViewSonic Vx2719-pc-mhd 27" 1ms 240hz Freesync Premium Curved Va Full Hd Gaming (oyuncu) Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.