Windows 10 - 1511 Sürümü

selef

Hectopat
Yer
Bohemian Grove
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar! Windows 7 işletim sistemini uzun süredir kullanıyordum. Lakin 14 Ocak'ta Microsoft Windows 7'den desteğini çekti. Bende Windows 7 kullanmama gereği duydum. Zaten bayağıdır kullandığım için Windows 7 sisteminden sıkılmıştım. Bende Windows 10 yükleme kararı aldım. Lakin bilgisayarımın düşük sistemi yüzünden Windows 10'un son sürümünü kullanmakta zorlu çekiyordum. Bende Windows 10 1511 sürümünü indirdim. Gerçekten stabil çalışıyor. Ama bir sorun var. Windows 10 güncellemelerini yaptığımda, '1909 sürümüne güncelle' demekte. Bende güncellemek istemiyorum. Güncellemeleri kapatmayı denedim, lakin bu seferde diğer güncellemeleri yapamıyorum. Sizin bir öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem Özellikleri

İşletim Sistemi: Intel Pentium - P6000 1.87 GHz
RAM: 4.00 GB
Ekran Kartı: 128 MB
HDD Harddisk

LTSC kullanın güncellemeleri kapatmadan büyük özellik güncellemeriyle de uğraşmadan rahatça kullanırsınız. Üstelik bu sürümün içinde gereksiz hiçbir şey yok. Sade Windows var içinde. detaylı bilgiyi internetten alabilirsiniz.

Merhabalar! Windows 7 işletim sistemini uzun süredir kullanıyordum. Lakin 14 Ocak'ta Microsoft Windows 7'den desteğini çekti. Bende Windows 7 kullanmama gereği duydum. Zaten bayağıdır kullandığım için Windows 7 sisteminden sıkılmıştım. Bende Windows 10 yükleme kararı aldım. Lakin bilgisayarımın düşük sistemi yüzünden Windows 10'un son sürümünü kullanmakta zorlu çekiyordum. Bende Windows 10 1511 sürümünü indirdim. Gerçekten stabil çalışıyor. Ama bir sorun var. Windows 10 güncellemelerini yaptığımda, '1909 sürümüne güncelle' demekte. Bende güncellemek istemiyorum. Güncellemeleri kapatmayı denedim, lakin bu seferde diğer güncellemeleri yapamıyorum. Sizin bir öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özellikleri.

İşletim sistemi: Intel Pentium - P6000 1.87 GHz.
RAM: 4.00 GB.
Ekran kartı: 128 MB.
HDD harddisk.

Aynısını bende kullandım ama zorunlu güncelleme geliyor. Haberin olsun. Ben Update'i şöyle kapatıyordum.
Başlat - çalıştır - CMD yazıp enter tuşuna basın. Gelen siyah komut penceresine net stop wuauserv komutunu aynen yazarak enter tuşuna basın. CMD'yi yönetici olarak çalıştır. Yükelenmiş güncellemeleri ise C. Windows. Softwaredistribution klasörü. Download klasörüne girerek hepsini seç ve sil.

Kapatma:"net stop WuAuServ".
LTSC kullanın güncellemeleri kapatmadan büyük özellik güncellemeriyle de uğraşmadan rahatça kullanırsınız. Üstelik bu sürümün içinde gereksiz hiçbir şey yok. Sade Windows var içinde. Detaylı bilgiyi internetten alabilirsiniz.

Hocam bu sürüm LTSB'den daha hafif. Bizzat ben HDD ile kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Gayet akıcı ve stabil.

Son düzenleme:
"windows update mini tool" var, çalıştırıp otomatik güncellemeleri devre dışı bırakır,1909 güncellemesini gizler ve listeden istediğin güncelleştirmeleri uygularsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı