Rufus ile de bir dene istersen. Bununla da indirmek mümkün.Windows ISO downloader programında ürün dili seçtikten sonra bu hatayı veriyor, çözüm var mı?
Eki Görüntüle 1789568
*iso dosyası indiricem usb'ye yazdırmicam.Rufus ile de bir dene istersen. Bununla da indirmek mümkün.
Hocam, anlıyorum ne demek istediğini. Rufus ile mümkün diyorum ben de.*iso dosyası indiricem usb'ye yazdırmicam.
Baktım sadece 22H2 sürümü var başka bi uygulama veya site varmı?Hocam, anlıyorum ne demek istediğini. Rufus ile mümkün diyorum ben de.
![]()
How to download Windows 10 ISO onto USB drive with Rufus - Pureinfotech
Rufus lets you download the ISO file and create a bootable USB flash drive to install any version of Windows 10. Here's how.pureinfotech.com
1607 yerine 1909 iso dosyası atarmısınız araştırdım ama indirmeye çalıştığım zaman 404 hatsı veriyor sitelerde.Hocam, anlıyorum ne demek istediğini. Rufus ile mümkün diyorum ben de.
![]()
How to download Windows 10 ISO onto USB drive with Rufus - Pureinfotech
Rufus lets you download the ISO file and create a bootable USB flash drive to install any version of Windows 10. Here's how.pureinfotech.com
Hocam son açtığım konuya bakın. Orada işinize yarayacak konu var.Windows ISO downloader programında ürün dili seçtikten sonra bu hatayı veriyor, çözüm var mı?
Eki Görüntüle 1789568
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.