Windows 10 1703 Mavi Ekran Sorunları

Can Kulle

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün toplanan bilgisayarıma yaklaşık bir ay önce Youtube'da gördügüm bir kanaldan indirdigim Windows 10 1703 sürümünü kurdum, galiba son sürüm 1709.
Ancak sürekli farklı hatalardan mavi ekran alıyorum ve PC kendini resetliyor, oyunlarda sürekli DLL hatası alıyorum, sizce Windows'un sitesinden son sürümü indirip yeniden kurarsam düzelir mi? Ya da direkt Windows update belirtilen dosyaları kursam da düzelme şansı var mı? Son sürüme yükseltsem eksik veya hatalı dosyalar düzelir mi?

Öncelikle bende bugün mavi ekran sorunu aldım, benimki ekran kartı driverleriyle alakalıydı. Önce Windows Update'den tüm güncelleştirmeleri yapmanızı öneririm, sonra mavi ekran çıkınca altında neden hangi dosyadan kaynaklandığı yazar mavi ekran çıktığında fotoğrafını çekip konunuza eklemenizi öneririm. Sisteminizi detaylıca belirtin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı