Windows 10 1703'ten 1903'e geçmek gerekir mi?

noshima

Kilopat
Merhaba, ben şu an kendimce modifiye* edilmiş 1703 kullanıyorum.
Lakin YouTube'de W10 1903 videolarını izledim. Daha fazla FPS aldıklarını görüyorum.
Sizce gerek var mıdır?

Modifiye ettiğim Windows 10'da Windows Defender, Update, Search, Güvenlik Duvarı ve Hızlı Getirme tamamiyle kapatıldı.

Donanımım;
  • İ3 3210 3.2GHz
  • 4 GB 1333MHz
  • EVGA SC ACX GTX 760

Adsız.png

Kesinlikle gerekir ve otomatik güncellemeleri kapatmayın. Güncel bir sistem kullanmak çoğu zaman sizin faydanıza olur. Eğer güncel bir sistem kullanıyorum demek istiyorsanız Windows 10 1903 kullanmanız gerek. Bu tip büyük güncellemeleri temiz kurulumla yapmak daha sağlıklıdır.

Ben birçok OS ve güncellemeleri defalarca kez yükleyip silmiş birisi olarak; OS ve güncellemelerin, oyun üzerine hiçbir etkisini daha görmedim. Etkisi olduğuna inansam hemen Windows 10 son sürüm yüklerim.

Ben birçok OS ve güncellemeleri defalarca kez yükleyip silmiş birisi olarak; OS ve güncellemelerin, oyun üzerine hiçbir etkisini daha görmedim. Etkisi olduğuna inansam hemen Windows 10 son sürüm yüklerim.
Her şey oyundan ibaret değil. Sistemin stabil çalışması ve güvenlik de ön planda olan özellikler.

Her şey oyundan ibaret değil. Sistemin stabil çalışması ve güvenlik de ön planda olan özellikler.

Evet, oyle yaptim, orijinal (Retail) Windows 10 Pro key satin aldim. Daha sikintisiz bir deneyim yasamaya başladım. Bilgisayarimda cracklenmis ve torrent vb. hiçbir şey kullanmiyorum. Arkadaşlara Retail key oneririm.
RAM 8 GB olsa iyi olurmuş. Geçilebilir neden geçilmesin? Şu anda kullanıyorum ilk yüklediğimde sıkıntı çıkartıyordu, Temmuz güncellemesi ile düzeltmişler. (Sıkıntı çıkartıyordu derken FPS düşmesi vb.)
Öyle yaptim. 8 GB 1600m MHz HyperX Savage RAM'lere gectim. İslemciyi de i5 3570 yaparak bir upgrade gerceklestirdim. Tabii bunun yaninda SSD Crucial BX500 480 gb SSD aldim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı