Windows 10 1709 GeForce Experience Açılmama Sorunu

Makaleler
13
Yer
Adana / İstanbul
Experience sayfasını açamadım. Siyah ekranda kalıyor. Fakat NVIDIA ekran kartını devre dışı bırakıp intel HD 3000 ekran kartını devreye sokunca açılıyor. Tüm NVIDIA sürücülerini kaldırıp tekrardan yükledim fakat sonuç alamadım. Bu sorun oyunlardaki performansı da etkiliyor, mesela LOL'de 100 den aşağı fps almazken şimdi 60 dan yukarı FPS alamıyorum. Ekran kartım Geforce GT 630M.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz düşük ekran kartlarında Nvidia GeForce Experience'ı kullanmanızı önermem. El ile sürücüleri güncelleyin. Zaten diğer sunduğu oyun optimizasyon v.b şeyler çoğunlukla yüksek ayarda açıyor. Oyun içinden ayarlar yapabilirsiniz. Nvidia Shadow Play kullanmıyorsanız. Programa gerek yok. Ha illa kullanacağım diyorsanız. Önce elle kaldırıp sonra Display Driver Uninstaller içinden Nvidia GeForce Experience kalıntı dosyalarını sil dedikten sonra tekrar yüklemeye çalışın.

Experience'nin açılmama sorununu bende win7 kullanırken bir kaç defa yaşamıştım. Windows 10 dan ziyade bazı sürümleri sorunlu galiba uyumsuz.

Experience'nin açılmama sorununu bende win7 kullanırken bir kaç defa yaşamıştım. Windows 10 dan ziyade bazı sürümleri sorunlu galiba uyumsuz.
Baktım da benim geforce experience 3.10.0.95 sürümü açılıyor sıkıntı yok. Sorun sizde yani. Iobit veya cclenaer tarzı programlarla kalıntıları ile uygulamayı kaldırıp 3.10.0.95 sürümünü tekrar kurun. Ayrıca programın açılması için gerek duyduğu bileşenlerden bazıları bilgisayarınızda olmadığında açılmıyorda olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı