Windows 10 1709 ile Görev Yöneticisine Gelen GPU Kullanımı

• Konuyu başlatan G4560
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 6.629
Sadece o degil hemen hemen tüm programlar yanit vermiyor.
Görev yöneticisinden task ekle explorer.exe yapmaktan gina geldi. :)
Ayrica eagleget, vlc, outlook, localhost, canon eos utility, faststone programlari, mameui ve filezilla sürekli cöküp duruyor. :)

Bu güncelleme bana hic iyi gelmedi. :)
Cökmeyen ve canavar gibi calisan tek uygulama steam ve oyunlar :)

Sizinkiler ne ki bende "System" adlı işlem dosya upload ederken %30 CPU yiyor ve bilgisayarı kullanılamaz hale getiriyor. Bir kullanıcı uygulaması %80 yese hiç etkilenmez bilgisayar.

Temiz kurulum yapmadığım halde gayet stabil çalışıyor. Üstüne bilgisayar nedeyse her ay 2 hafta açık kalıyor bunun üstüne birde render alıyorum. :)

Sasirdigim nokta da burasi zaten, bazi kisiler hic sorun yasamaz iken benim gibi bazilari yükseltmeden sonra sorunlar yasiyor. Sürücüler ya da kurulu programlar ile alakali oldugunu düsünüyorum. Neyse sorun yok simdi. :)

Temiz kurulum yapmadığım halde gayet stabil çalışıyor. Üstüne bilgisayar nedeyse her ay 2 hafta açık kalıyor bunun üstüne birde render alıyorum. :)

Sasirdigim nokta da burasi zaten, bazi kisiler hic sorun yasamaz iken benim gibi bazilari yükseltmeden sonra sorunlar yasiyor. Sürücüler ya da kurulu programlar ile alakali oldugunu düsünüyorum. Neyse sorun yok simdi. :)

İster render al, ister işlemci harcayan uygulama çalıştır, ister belleği sonuna kadar harca. Sorun bunlar değil tabiki, sorun sistemin kendisinde. Insıder bile kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı