Windows 10 1709'a dönüş

Gerekli belgeleri harici bir diske kopyalayın. Öncelikle sıfır kurulum yapın ve en güncel windows sürümünü kullanın. Hem C diskini hem de D diskini silin. Kurulumdan sonra ilk olarak ekran kartı driverını kurun. Sonrasında diğer driverları kurun. En güncen Windows 10 sürümünü kullanın. Sorun olacağını sanmıyorum.
Hiçbir bilgim yok. Elimde windoes flsshı var ancak nasıl kurabilirim? Denedim herşeyi ama boot gelmedi

Oyunlarda ki sorun derken FPS den mi bahsediyorsunuz? Önerim 1709 İSO ile USB yazdırıp temiz kurulum yapman. Masaüstüne gelince unutmadan güncellemeleri direkt kapamalısın. Driver güncellemeleri için direkt sitesinden uğraşman lazım. Düzelme olunca söylersen ben de eski sisteme dönmeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 323912
Flashı taktım herşeyi silmeyi seçtim ve deniyorum.
1803 sürümüne atıcak diye tahmin ediyorum ama belki temiz kurulumla sorun düzelir

Dosya Ekleri

• Image1534429670.909195.jpg
    Image1534429670.909195.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
FPS sorunu düzelmedi. Rust gibi oyunlar da dalganarak düşüp çıkması can sıkıyor. Güncel olsun diye beklettiyorum ama 1709 a döneceğim gibi tekrar.
Merhaba ben de döneceğim de ,8GB belleğe 1709 ISO sunu Rufus ile mi yazdırmam lazım? Uefi kurmayacağim ne ayar yapmam gerek rufustan bölüm duzeni vs hocam ?

Bios yada Uefi Bilgisayarlar için MBR Bölüm Düzenini seçmeniz gerekiyor.
Merhaba tekrardan, sanırım FPS sorununu çözdüm sizin içinde yararlı olabilir geçmediyseniz eski sürüme. Girdiğiniz oyunda oyun modu kapalı iken Alt+Tab ile masaüstünü gösterip tekrar oyuna girdiğinizde GPU 100 kullanılıyor ve FPS normale dönüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı