Windows 10 1709'dan 1803'e Geçilmeli mi?

plexies

Kilopat
Merhabalar Windows 10 1709 sürümünü kullanıyorum. 2 gün önce güncelleme geldi, çok büyük bi güncelleme dedi. Ben de ertelemek istedim detaylı olarak bilmiyordum. 1709'dan 1803'e geçmem lazım mıdır sizce? Performans açısından sorun olur mu sadece oyun için kullanıyorum laptopu ve 1-2 FPS için bile benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk geldiği günden beri kullanıyorum. Şuanlık herhangi bir problem yok geçebilirsiniz. Geçtikten sonra Windows.old dosyası geliyor memnun kalmazsanız geri dönebilirsiniz.

İyi ki windows.old'u silmemişim, daha bugün eski sürüme geri döndüm. FIFA 18'de 1920x1080 çözünürlük orta ayarlarda normalde 120 FPS civarı alıyordum, güncellemeden sonra 90 FPS'e düştü ve oyuna drop giriyor düzgün oynanmıyor. Ama FPS'i düzeltecek yeni update'ler geldiği zaman geri 1803'e geçiceğim.

Ben şuan kullanıyorum. Sıfırdan yüklersen ve bütün doğru sürücüleri kurarsan kesinlikle bir sıkıntı çıkmaz. Oyunlarda performans aynı.

Son düzenleme:
Her zaman stabil güncel sürümleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Fakat sıfırdan yani temiz kurulumla geçmenizi tavsiye ediyoruz. Bu şekilde artık dosyalar daha iyi temizlenmiş halde bilgisayarınızdan verim almış olursunuz. Selamlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı