A4tech Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.139 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524409729 14 Mayıs 2018 #1 Dün yaptım ve bin pişmanım, yapacak arkadaşlara tavsiyem beklemeleridir. 1709 sürümüne tekrar dönmek istiyorum format atmak şart mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2018
Dün yaptım ve bin pişmanım, yapacak arkadaşlara tavsiyem beklemeleridir. 1709 sürümüne tekrar dönmek istiyorum format atmak şart mıdır?
byTengan_ Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 450 Çözümler 5 Daha fazla Profil Kapağı 1525561374 14 Mayıs 2018 #2 A4tech dedi: Dün yaptım ve bin pişmanım, yapacak arkadaşlara tavsiyem beklemeleridir. 1709 sürümüne tekrar dönmek istiyorum format atmak şart mıdır? Genişletmek için tıkla... Neden pişman oldun ? Bence muhteşem bir sürüm, performans artışı yaşadım resmen Sorununu belirt, yardımcı oluruz.
A4tech dedi: Dün yaptım ve bin pişmanım, yapacak arkadaşlara tavsiyem beklemeleridir. 1709 sürümüne tekrar dönmek istiyorum format atmak şart mıdır? Genişletmek için tıkla... Neden pişman oldun ? Bence muhteşem bir sürüm, performans artışı yaşadım resmen Sorununu belirt, yardımcı oluruz.
O Oktay Topraklı Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2018 #3 A4tech dedi: Dün yaptım ve bin pişmanım, yapacak arkadaşlara tavsiyem beklemeleridir. 1709 sürümüne tekrar dönmek istiyorum format atmak şart mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben old dosyalarını sildim format atmadan geri dönme şansı var mıdır onu merak ediyorum? Güncelleştirme kaldır diye bir kısımda buldum ama? Ya da bu old dosyalarını bir yerden bulup yüklesek olur mu
A4tech dedi: Dün yaptım ve bin pişmanım, yapacak arkadaşlara tavsiyem beklemeleridir. 1709 sürümüne tekrar dönmek istiyorum format atmak şart mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben old dosyalarını sildim format atmadan geri dönme şansı var mıdır onu merak ediyorum? Güncelleştirme kaldır diye bir kısımda buldum ama? Ya da bu old dosyalarını bir yerden bulup yüklesek olur mu
A4tech Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.139 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524409729 16 Mayıs 2018 #4 byTengan_ dedi: Neden pişman oldun ? Bence muhteşem bir sürüm, performans artışı yaşadım resmen Sorununu belirt, yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Oyunları tam ekran oynarken aniden pencere moduna geçmesi, sistemde ani takılmalar kasmalar, açılış kapanışta aksamalar aklıma gelenler bunlar.
byTengan_ dedi: Neden pişman oldun ? Bence muhteşem bir sürüm, performans artışı yaşadım resmen Sorununu belirt, yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Oyunları tam ekran oynarken aniden pencere moduna geçmesi, sistemde ani takılmalar kasmalar, açılış kapanışta aksamalar aklıma gelenler bunlar.
M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 16 Mayıs 2018 #5 byTengan_ dedi: Neden pişman oldun ? Bence muhteşem bir sürüm, performans artışı yaşadım resmen Sorununu belirt, yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Benim şöyle bir sorunum var. Windows 10 1803 Sonrası Pencerelerin Gecikmeli Kapanması
byTengan_ dedi: Neden pişman oldun ? Bence muhteşem bir sürüm, performans artışı yaşadım resmen Sorununu belirt, yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Benim şöyle bir sorunum var. Windows 10 1803 Sonrası Pencerelerin Gecikmeli Kapanması