Çözüldü Windows 10 1803 Fortnite FPS düşme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Amarie

Kilopat
Dün saat 06.00 civarı Windows güncelleştirdim. Güncelleştirdikten sonra sürekli oynadığım Fortnite'da FPS düşüklüğü yaşadım. Sadece Fortnite mı diğer oyunlarda da yaşıyor muyum diye denedim ama sadece Fortnite'da FPS düşüklüğü yaşamışım. Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok. Güncelleme öncesi Fortnite'da 55-60 arası FPS alırken güncelledikten sonra 20 FPS almaya başladım. Birçok video izledim ama bir türlü düzeltemedim. Fortnite Launcher'inde böyle bir detay gördüm. Benim işlemcim 4 çekirdekli. Ama burada böyle bir hata var. Önceden de böyle miydi hiç bakmamıştım bu kısıma. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Merhabalar. Dün tüm Oyun DVR ayarlarını XBOX ayarlarını hem Ayarlardan hem de Regedit'den kapattım ama yine sonuç alamadım.
Sorunu format atarak çözdüm. Sürem kısıtlıydı. Finallerim başladığı için vakit kaybetmek istemedim. Cevap yazan herkese teşekkürler.
Windows + R kombinasyonu ile Çalıştır'ı açın ve msconfig yazıp Tamam'a tıklayın.
Önyükleme sekmesinde "Gelişmiş Seçenekler"e girin. İşlemci Sayısı ayarını aktifleştirin ve oradaki en yüksek değeri seçin. Daha sonra sırasıyla Tamam ve Uygula butonları ile işlemi tamamlayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Ayrıca güncel ekran kartı sürücüsünü yeniden kurun. Sonucu bildirin.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Dün saatlerce birçok şey denedim maalesef olmadı. Söylediğiniz şeyleri de yaptım. Ekran kartını DDU programı ile yaptım ama yine herhangi bir olumlu sonuç alamadım.

Acaba Windows 10'un önceki sürümüne geri dönün seçeneğini seçsem düzelir mi sizce ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    154,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:

Merhabalar. Dün tüm Oyun DVR ayarlarını XBOX ayarlarını hem Ayarlardan hem de Regedit'den kapattım ama yine sonuç alamadım.
Sorunu format atarak çözdüm. Sürem kısıtlıydı. Finallerim başladığı için vakit kaybetmek istemedim. Cevap yazan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…