Bende herhangi bir sorun olmadı. Açılış kapanış hızları aynı, herhangi bir bug henüz görmedim ve şimdilik tek oyunum olan portalda hala 250 civarı FPS alıyorum.
Ben ilk güncelleyenlerdenim. Eminim. Bilgisayar koşa koşa 1803 sürümüne geçti. İyikide geçmiş. Çok memnunum. Hiçbir sorun görmedim. Hatta daha da iyi olmuş. Beğendim.
Bene çok anlamsız kasma sorunları var. Ama oyunlarda değil. Kullandığım işle ilgili programda ( Adobe Premire ) Oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum ama programı kullanırken sanki abaküsle montaj yapıyorum. Onun dışında mause takılmaları, ekran kitlenmeleri ve ara ara mavi ekran gösterimleri de cabası tabi. Umarım bir an önce düzelir.
1709 şu an çok güzel çalışıyor. Bu yüzden herhangi bir sorunla karşılaşana kadar bu sürümde kalacağım. Daha sonra 1803 güncellemesine format atarak geçeceğim. Format atmak güncellemeden daha kısa sürüyor. Format atınca daha sorunsuz oluyor. Ben 1709 sürümüne güncelleme ile geçtim. Geçtikten sonra media player falan geç açıldı. Uygulamalarda sıkıntı çıkmaya başlamıştı. Daha sonra format attım. Bütün sorunlar gitti. Güncelleme yapınca tam uyumlu olmuyor herhalde. Sürüm güncellemesi yapmak yerine, format atarak yeni sürüme geçmek hataları en aza indiriyor.