Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Bende herhangi bir sorun olmadı. Açılış kapanış hızları aynı, herhangi bir bug henüz görmedim ve şimdilik tek oyunum olan portalda hala 250 civarı FPS alıyorum.
 
Bene çok anlamsız kasma sorunları var. Ama oyunlarda değil. Kullandığım işle ilgili programda ( Adobe Premire ) Oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum ama programı kullanırken sanki abaküsle montaj yapıyorum. Onun dışında mause takılmaları, ekran kitlenmeleri ve ara ara mavi ekran gösterimleri de cabası tabi. Umarım bir an önce düzelir.
 
1709 şu an çok güzel çalışıyor. Bu yüzden herhangi bir sorunla karşılaşana kadar bu sürümde kalacağım. Daha sonra 1803 güncellemesine format atarak geçeceğim. Format atmak güncellemeden daha kısa sürüyor. Format atınca daha sorunsuz oluyor. Ben 1709 sürümüne güncelleme ile geçtim. Geçtikten sonra media player falan geç açıldı. Uygulamalarda sıkıntı çıkmaya başlamıştı. Daha sonra format attım. Bütün sorunlar gitti. Güncelleme yapınca tam uyumlu olmuyor herhalde. Sürüm güncellemesi yapmak yerine, format atarak yeni sürüme geçmek hataları en aza indiriyor.
 
Ben dün gece gectim henüz bir sorun yok :)

2018-05-08_164749.jpg
 
Ben bu sorunlardan ötürü yeni aldığım Mini PC'yi güncellemeyeceğim ve yeni Ubuntu 18.04 Bionic Beaver dağıtımlarından birine geçireceğim.
 
Yeni bir güncelleme gelmiş. Ancak chrome dışında düzelen pek de birşey yok gördüğüm kadarıyla.
 

Dosya Ekleri

  • guncelleme.png
    guncelleme.png
    145,3 KB · Görüntüleme: 90
  • yenilikler.png
    yenilikler.png
    41,1 KB · Görüntüleme: 90

Geri
Yukarı