Windows 10 1803'e dönme

ozkannural06

Decapat
Ben temiz kurulum ile 1903'e geçtim PC hızlandı ama oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum tekrar 1803 dönmek istiyorum ama ISO dosyası yok. Nasıl dönebilirim? Temiz kurulum ile geçtiğim için kurtarma seçeneğinden dönemiyorum lütfen yardım edim.

Ben temiz kurulum ile 1903'e geçtim PC hızlandı ama oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum tekrar 1803 dönmek istiyorum ama ISO dosyası yok. Nasıl dönebilirim? Temiz kurulum ile geçtiğim için kurtarma seçeneğinden dönemiyorum lütfen yardım edim.
Sırf birkaç FPS için bunu yapmayın o zaman Windows 7'ye geçin o duyduğuma göre daha çok FPS veriyormuş. 1803 sürümüne sanırım kasımdan sonra destek kalkıyor ama yanlış bilgilendirip ceza almak istemem.

Sırf birkaç FPS için bunu yapmayın o zaman Windows 7'ye geçin o duyduğuma göre daha çok FPS veriyormuş. 1803 sürümüne sanırım kasımdan sonra destek kalkıyor ama yanlış bilgilendirip ceza almak istemem.
Güncel sistemlere işkence etmek istiyorsanız 7 ye geçersiniz. En fazla 5 FPS için o kadar özellikten olmak mantıksız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı