Windows 10 1809 Ekran Kendi Kendine Hareket Ediyor

Flickerz

Decapat
Selamlar, Windows 10 1809 sürümündeyim. 1-2 haftadır ekran kendi kendine 1 saniyeliğine sağa ya da sola hareket edip ortalanmaya başladı. Sorun oyunlarda, Chrome'da ve masaüstünde aynı şekilde oluyor, sanki refresh (F5)'e basmış gibi. Ekran kartı sürücüsünü yeniledim eski sürüme döndüm, DDU ile tekrardan yeni sürüme döndüm ama nafile, sorun hala devam etmekte. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçine cin kaçmış hocaya okut 😂 şaka bir yana vga kablo ile bağlı ise kablodan olabilir belki veya dönüştürücü kullanıyorsan ondan da olabilir :)

Hdmi'dan VGA ' ya dönüştürücü kullanıyorum onu bir yenileyeyim ayrıca dün ve bugün bilgisayarı açtığımda "
Default Radeon WattMan settings has been restored due to unexpected system failure
" şeklinde bir hata almaya başladım bununla bir alakası olabilir mi ?

Yok onu herkes
Hdmi'dan VGA ' ya dönüştürücü kullanıyorum onu bir yenileyeyim ayrıca dün ve bugün bilgisayarı açtığımda "
Default Radeon WattMan settings has been restored due to unexpected system failure
" şeklinde bir hata almaya başladım bununla bir alakası olabilir mi ?
Yok onu herkes alıyor, tam emin değilim ama readon ayarlarından chill i kapatarak bi dene bi daha almayabilirsin o hatayı. Ayrıca neden hdmı dan vga dönüştürüyorsun ki? Monitor vga ise dvi dan vga dönüştürme aparatı daha ucuzdur hem de daha iyi olur.

Yok onu herkes
Yok onu herkes alıyor, tam emin değilim ama readon ayarlarından chill i kapatarak bi dene bi daha almayabilirsin o hatayı. Ayrıca neden hdmı dan vga dönüştürüyorsun ki? Monitor vga ise dvi dan vga dönüştürme aparatı daha ucuzdur hem de daha iyi olur.
Aktif dönüştürücü gerekiyor hdmi - vga dan daha pahalı dvi dan vga ya aktif dönüştürücüler.

Aktif dönüştürücü gerekiyor hdmi - vga dan daha pahalı dvi dan vga ya aktif dönüştürücüler.
Ekran kartında dvi-d çıkışı var o zaman monitörde sadece vga çıkış var. Valla şimdi değiştirsen de garantisi yok sorunun düzeleceğinin öyle de bir durum var ama ihtimal de var :s çok fark yoksa dvi dan dönüştür bence yine de çünkü hdmı acaip bir bağlantı ekrana tam oturduğunu görmedim hep olceklrme falan yapmak gerekiyor sonra yine de biraz boşluk kalıyor falan :s

Büyük ihtimalle sıkıntı ara kabloda hdmi kablo ile çevirmeden tv ye bağladım herhangi bir titreme kayma yok dönüştürücünün içini açıp kontrol ettim 1 kablo lehimden çıkmıştı bakalım yenisini sipariş verdim gelir yarın yada pazartesi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı