Windows 10 kendi kendine video kayıt ediyor

ShadyEternia

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;
Bilgisayarda herhangi bir video kayıt uygulaması olmamasına rağmen oyun oynarken CTRL ve Shift tuşlarına bastığımda değişik sesler eşliğinde (kaydın başladığını belirtiyor sanırım) ekranın sol üst köşesinde yeşil rakamlar çıkıyor (SS mevcut) ve C diskimde kullanılan alan gittikçe artıyor. Fakat hangi klasöre kayıt yapıldığını tespit edemedim. Windows'un bu şekilde kayıt yapan bir aracı mı var acaba veya hangi uygulama bunu yapıyor olabilir? Bilgili birileri yardımcı olursa çok sevinirim zira kafayı yemek üzereyim oynadığım oyunlardan zevk alamıyorum o derece :) Şimdiden herkese teşekkür ederim.

IMG_20200223_184310.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba o sayılar fps değeriniz olabilir. Ama kullanılan alan ne onu bilemem. League of Legends ayarlarından önemli an kaydetme gibi bir ayar varsa kapatın ya da onun gibi bir şey oyunu oynamıyorum. Bakalım ne olacak?

Galiba o sayılar fps değeriniz olabilir. Ama kullanılan alan ne onu bilemem. League of Legends ayarlarından önemli an kaydetme gibi bir ayar varsa kapatın ya da onun gibi bir şey oyunu oynamıyorum. Bakalım ne olacak?
Cevabınız için teşekkürler fakat yazan değerler fps değeri değil, fpsle kıyasladığımda alakasız rakamlar çıkıyor. Maalesef sadece lol ile alakalı bir durum da değil oynadığım herhangi bir oyunda ctrl ve shift tuşlarına bastığımda değişik bir ses çıkıyor ve fotoğraftaki ibare gözüküyor.
Ekran kartınızın modeli ne?
Belirtmeyi unutmuşum ekran kartım Sapphire RX580 nitro+ O.C modeli.

Ekran kartlarında da olabiliyor video kaydetme.
W10 da video ayarları falan windows g tuşu ile ayarlanıyordu galiba. Oradan bir bak istersen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı