KMS tarzı program kullandıysan atmalısın.Teşekkürler. Ben bilgisayarımdaki korsan Windows'u format atmadan nasıl kaldırabilirim?
KMS tarzı program kullandıysan atmalısın.Teşekkürler. Ben bilgisayarımdaki korsan Windows'u format atmadan nasıl kaldırabilirim?
Programı ben kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Bilgisayarcım kurdu Windowsu ve programlar kısmına baktığımda KMSpico gözükmüyor. Normalde gözüküyor diye biliyorum.KMS tarzı program kullandıysan atmalısın.
Orjinal key girmezler zaten temiz kurulum yap OEM keyi gir kafan rahat olsun.Programı ben kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Bilgisayarcım kurdu Windowsu ve programlar kısmına baktığımda KMSpico gözükmüyor. Normalde gözüküyor diye biliyorum.
Tekrardan yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Temiz kurulum dışında başka yol yok mudur?Orjinal key girmezler zaten temiz kurulum yap OEM keyi gir kafan rahat olsun.
Şimdi KMS programı her yeniden başlattığında lisansı yeniliyor. Gözükmez ama arka planda çalışır.Tekrardan yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Temiz kurulum dışında başka yol yok mudur?
Anladım. Kaldırmanın belli bir yolu var mıdır?Şimdi KMS programı her yeniden başlattığında lisansı yeniliyor. Gözükmez ama arka planda çalışır.
Fakat ben bütçem olmadığı için KMSpico ile aktifleştirdim ve tebrikler bu bilgisayar uyumlu dedi ve güncellemeyi yapmaya başladı.Şimdi ben de denedim de;
Eki Görüntüle 343780
Bende sorun yok. Sizin Windows'unuz orijinal olmadığından olabilir. Lisans almanız gerekmektedir.
Komut sistemine slmgr.vbs bunu yazarmısın? Windows 10 Kmspico Lisansını Kaldırmak burda yazıyor.Anladım. Kaldırmanın belli bir yolu var mıdır?
Komut sistemine slmgr.vbs bunu yazarmısın? Windows 10 Kmspico Lisansını Kaldırmak burda yazıyor.
Bu aşamadan 1-2 saniye sonra bende ağ hatası verdi.Fakat ben bütçem olmadığı için KMSpico ile aktifleştirdim ve tebrikler bu bilgisayar uyumlu dedi ve güncellemeyi yapmaya başladı.
Eki Görüntüle 343801
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.