S SpecialForces Decapat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 7 Çözümler 1 12 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar windows 10'un 1809 güncellemesinin dosyaları sildiğine dair bir yazı okudum ve güncellemeyi iptal ettim hemen.Bu doğru mu?
Arkadaşlar windows 10'un 1809 güncellemesinin dosyaları sildiğine dair bir yazı okudum ve güncellemeyi iptal ettim hemen.Bu doğru mu?
Ramon Sanchez Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 93 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2019 #2 hangi dosyaları siliyormuş?
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 12 Şubat 2019 #3 İlk çıktığında indirdim ve bugüne kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Güncel olan iyidir.
S SpecialForces Decapat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 7 Çözümler 1 12 Şubat 2019 #4 Diger diskteki verileri Ramon Sanchez dedi: hangi dosyaları siliyormuş? Genişletmek için tıkla...
sosyal123 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 1.383 Makaleler 6 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Şubat 2019 #6 Doğrudur. Ancak her kullanıcı için geçerli olmayıp ve çok eski güncelleme. Yani üzerine kaç kere güncelleme çıktı kısacası sorun düzeltildi. Windows 10 Ekim Güncellemesinin Kullanıcı Dosyalarını Sildiği İddia Ediliyor Yeni yayınlanan Windows 10 güncellemesinin önemli bir hatası olduğuna dair ciddi iddialar var. Bazı kullanıcılar, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Windows www.technopat.net
Doğrudur. Ancak her kullanıcı için geçerli olmayıp ve çok eski güncelleme. Yani üzerine kaç kere güncelleme çıktı kısacası sorun düzeltildi. Windows 10 Ekim Güncellemesinin Kullanıcı Dosyalarını Sildiği İddia Ediliyor Yeni yayınlanan Windows 10 güncellemesinin önemli bir hatası olduğuna dair ciddi iddialar var. Bazı kullanıcılar, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Windows www.technopat.net
Mert Arabacı Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 416 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Finans 12 Şubat 2019 #7 Cemal Gürsel dedi: Saçma. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi soru sormuş, merakını gidermek istemiş. Senin "saçma" yazdığın kadar saçma bir cevap olamaz !
Cemal Gürsel dedi: Saçma. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi soru sormuş, merakını gidermek istemiş. Senin "saçma" yazdığın kadar saçma bir cevap olamaz !
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 12 Şubat 2019 #8 SpecialForces dedi: Arkadaşlar windows 10'un 1809 güncellemesinin dosyaları sildiğine dair bir yazı okudum ve güncellemeyi iptal ettim hemen.Bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Güncelleyebilirsin için rahat olsun.
SpecialForces dedi: Arkadaşlar windows 10'un 1809 güncellemesinin dosyaları sildiğine dair bir yazı okudum ve güncellemeyi iptal ettim hemen.Bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Güncelleyebilirsin için rahat olsun.