2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ağustos 2019 #31 hahaxd dedi: "Bence" kelimesi öznel düşünceleri dile getirirken söylenir. Ve Benim sistemimde daha hızlı çalışıyor 1809 Genişletmek için tıkla... Neden her yazılan sorun ediliyor bu forumda küfür etmişiz gibi davranılıyor? Yukarıda ki arkadaşta öyle yaptı engelledim hemen.
hahaxd dedi: "Bence" kelimesi öznel düşünceleri dile getirirken söylenir. Ve Benim sistemimde daha hızlı çalışıyor 1809 Genişletmek için tıkla... Neden her yazılan sorun ediliyor bu forumda küfür etmişiz gibi davranılıyor? Yukarıda ki arkadaşta öyle yaptı engelledim hemen.
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 13 Ağustos 2019 #32 231981 dedi: Neden her yazılan sorun ediliyor bu forumda küfür etmişiz gibi davranılıyor? Yukarıda ki arkadaşta öyle yaptı engelledim hemen. Genişletmek için tıkla... Ne dedim ki ben? Paranoyak mısın?
231981 dedi: Neden her yazılan sorun ediliyor bu forumda küfür etmişiz gibi davranılıyor? Yukarıda ki arkadaşta öyle yaptı engelledim hemen. Genişletmek için tıkla... Ne dedim ki ben? Paranoyak mısın?