Windows 10 1809 vs 1903

Anlamadınız sanırım ? Emülatör ile bilgisayardan oynuyorum daha önce kasmıyordu şuan kasmaya başladı bu yüzden soruyorum hangi Windows sürümü iyi diye. PUBG Lite yok emülatör olarak.
PUBG Lite için emülatöre gerek yok zaten kendisi bilgisayara çıkan bir oyun. Ayrıca emülatörler sıkıntılı, gereksiz sistem yorarlar bunu demeye çalışıyorum. Mobile'ı direkt bilgisayara kuramazsın zaten.

PUBG Lite için emülatöre gerek yok zaten kendisi bilgisayara çıkan bir oyun. Ayrıca emülatörler sıkıntılı, gereksiz sistem yorarlar bunu demeye çalışıyorum. Mobile'ı direkt bilgisayara kuramazsın zaten.

Hocam Pubg Mobile'ni kendi emülatörü yok mu hani gameloop diye resmi olan hani ondan oynuyorum işte.

Hocam Pubg Mobile'ni kendi emülatörü yok mu hani gameloop diye resmi olan hani ondan oynuyorum işte.
Hocam ben de diyorum ki emülatörler sıkıntılı, sistemi yorar. Ayrıca oynadığınız oyun da telefona özel çıkarılmış bir oyun. Tam performans beklemeyin.

Konu dağılmasın. Konuşma üslubunuzu da düzeltin lütfen.

Hocam ben de diyorum ki emülatörler sıkıntılı, sistemi yorar. Ayrıca oynadığınız oyun da telefona özel çıkarılmış bir oyun. Tam performans beklemeyin.

Konu dağılmasın. Konuşma üslubunuzu da düzeltin lütfen.

Hocam pardon da ben ne dedim şimdi üslubunu düzelt dedin onu anlamadım? Bir daha okurmusun yazdıklarımı. Üslup düzeltecek bir durum yok şuan da. İyi forumlar size.

Hocam pardon da ben ne dedim şimdi üslubunu düzelt dedin onu anlamadım? Bir daha okurmusun yazdıklarımı. Üslup düzeltecek bir durum yok şuan da. İyi forumlar size.
Tanımadığınız bir kişiyle bu ağızda konuşmak doğru değildir bu yüzden söyledim. Uzatmanın anlamı yok.

İyi forumlar demiştim hocam uzatmanın anlamı yok dediğiniz gibi tanımadığım birisiniz evet ama en ufak saygısızlık yapmadım size karşı.
Bir daha diyorum uzatmaya gerek yok. Zaten umrumda olsaydı üslubunuzu düzeltiniz demekten fazlasını söylerdim. Saygısızlık ettiğinizi de söylemedim sadece öyle konuşmayın dedim. İyi forumlar konu dağılıyor...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı