Windows 10 1809 vs 22H2

Windows 11 kur geç, eski sürümler indirerek işlemcini ziyan ediyorsun

Hocam Windows 11 çok sıkıntılı. Ben şuna inanıyorum: Windows her 2 işletim sisteminde düzeltiyor. XP çok iyiydi, Vista berbattı. 7 çok iyiydi, 8 berbattı. 10 çok iyiydi, şimdi 11'deyiz. Ayrıca kendim de bir kere kullandım batırmışlar hocam.

O sisteme Windows 10 1809 çok mantıklı olmaz. Windows 11 22H2 kurmalısın o sisteme. Ha illa Windows 10 kuracaksan da Windows 10 22H2 kurun.

Masaüstünde win7Pro laptopa Win10 LTSC kullanıyorum ben. Win7 den sonra windows iyice b*ka sardı, ama işlemcinizde Big.Little mimarisi ve reBAR desteği var ve bunları en iyi kullanabilen işletim sistemi Windows 11, ama genede senin tercihin

Hocam Windows 11 çok sıkıntılı. Ben şuna inanıyorum: Windows her 2 işletim sisteminde düzeltiyor. XP çok iyiydi, Vista berbattı. 7 çok iyiydi, 8 berbattı. 10 çok iyiydi, şimdi 11'deyiz. Ayrıca kendim de bir kere kullandım batırmışlar hocam.
Windows 11'de eskisi gibi pek sıkıntı yok artık. Senin sisteminde stabil çalışır. E-Core P-Core CPU bulunduruyor sistemin. Özellikle bu tür sistemlerde stabil çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı