Windows 10 1903 Gece Işığı Çalışıyor Gözüküyor Ama Çalışmıyor

258551

Hectopat
Technopat'da yer alan Windows 10 1903 ile sıfırdan kurulum yaptım. Gece ışığı aktif zamanı gelince devreye girdiği ve ayarlara gittiğimde gece ışığı ayar çubuğunu sağa sola kaydırıyorum ama bir değişiklik olmuyor. İlginç olan oturumu kapatıp açtığım zaman sıkıntı göstermeden ham aktif gözüküyor ve çalışıyor bu sefer gerçekten.

Aşağıda link ilk post benim sorunun aynısı.

@Recep Baltaş
Hızlı başlatı kapatarak geçici çözüm olduğunu söyleyenler vardı ben de aynısını yaptım geçici olarak sorun çözüldü.

Notebook'u pil öldüğü için direk takılı kullanıyorum ve bu 1903 sürümünde pil algılanmadı yazmıyor. Prize takılı %255 kullanılabilir yazıyor bu herkes de böyle mi?

Son düzenleme:
Hocam merhabalar, ben de Technopat'ın önerdiği son sürüm Windows 10 ile kurulum yaptım ve batarya göstergesinde durum "%255 kullanılabilir (prize takılı)" diyor. Benim de bataryam yeni. Sorunu çözemedim.

Hocam merhabalar, ben de Technopat'ın önerdiği son sürüm Windows 10 ile kurulum yaptım ve batarya göstergesinde durum "%255 kullanılabilir (prize takılı)" diyor. Benim de bataryam yeni. Sorunu çözemedim.
Geri bildirim de bulunun ben öyle yaptım.

Ben eski sürüme döndüm. Bilgisayar kapanmıyordu vs. sorunları çok fazlaydı. Ama WinToGo olarak kullanıyorum.

Bu problemin aynısı bende de mevcut bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. Her açtığım da bilgisayarı gece ışığı çalışması için yeniden başlatmam gerekiyor. Umarım düzeltirler.

benimkinde de aynı pili öldüğü için çıkardım pilsiz kullanıyorum windows 10 pro 64 bit Prize takılı %255 kullanılabilir yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…