Technopat'da yer alan Windows 10 1903 ile sıfırdan kurulum yaptım. Gece ışığı aktif zamanı gelince devreye girdiği ve ayarlara gittiğimde gece ışığı ayar çubuğunu sağa sola kaydırıyorum ama bir değişiklik olmuyor. İlginç olan oturumu kapatıp açtığım zaman sıkıntı göstermeden ham aktif gözüküyor ve çalışıyor bu sefer gerçekten.
Aşağıda link ilk post benim sorunun aynısı.
www.tenforums.com
@Recep Baltaş
Hızlı başlatı kapatarak geçici çözüm olduğunu söyleyenler vardı ben de aynısını yaptım geçici olarak sorun çözüldü.
Notebook'u pil öldüğü için direk takılı kullanıyorum ve bu 1903 sürümünde pil algılanmadı yazmıyor. Prize takılı %255 kullanılabilir yazıyor bu herkes de böyle mi?
Aşağıda link ilk post benim sorunun aynısı.
Night light fast startup bug windows 10 version 1903 build 18362.53 - Windows 10 Help Forums
I wanted to get some advice on an unusual bug with the newest windows 1903 build that I haven't been able to fix given the current advice on the internet. After updating to windows 10 version 1903 build 18362.53, windows night light no longer seems to wor
@Recep Baltaş
Hızlı başlatı kapatarak geçici çözüm olduğunu söyleyenler vardı ben de aynısını yaptım geçici olarak sorun çözüldü.
Notebook'u pil öldüğü için direk takılı kullanıyorum ve bu 1903 sürümünde pil algılanmadı yazmıyor. Prize takılı %255 kullanılabilir yazıyor bu herkes de böyle mi?
Son düzenleme: