Windows 10 1903 Güncelleştirme "0x800f081f" Hatası

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Bildiğim ve gördüğüm çözümleri denedim yine aynı, yardım lütfen.

Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim yine aynı
Hata kodunu arastirdim boyle birsey cikti acaba net framewordami var sorun net frameworku duzeltmek veya repairlemek icin birsey varmi burda netframeworku yuklerken yaziyor ama hata kodu ayni
Birsey daha buldum benim amacim bu hata kodu neden geldi ne sebep oldu 2.resimde birseyden bahsediyor hata koduyla ilgili CBS_E_SOURCE_MISSING bu ne demek acaba daha bilgisi olan biri yardim edebilirmi acaba lutfen... kaynak eksik diyor ama ne .

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-07-12-03-51-17.png
    Screenshot_2019-07-12-03-51-17.png
    46,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2019-07-12-03-56-22.png
    Screenshot_2019-07-12-03-56-22.png
    42,9 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Öncelikle merhaba geçen gün 2017 de aldığım windows 10 işletim sistemini bilgisayarıma format atmak için kullandım. sonrasında güncellemeleri yüklemek için denetim masasına gittiğimde 0x800f081f hatası aldım. biraz araştırma yaptıktan sonra cmd komutları ile ve bir kaç uygulama ile düzeltmeye çalıştım ama olmadı. bir kaç defa hatta format atıp tekrar sistemi sıfırladım ama sürekli 0x80240fff ve 0x800f081f kodları ile de sorun alarak güncelleme yapamadım. bugün ise tesadüfen birşey buldum sizin sorununuz için çözüm olur mu bilmiyorum ama denemeni tavsiye ederim.

Windows 10'u İndirin sitesinden ''hemen güncelleştirin'' kısmına tıklayıp windows update yardımcısını indirip çalıştırdım. indirmeleri yaptıktan sonra otomatik olarak güncellemeleri yaptı ve yeniden başlattı bilgisayarı. sonrasında windows update e tekrar girip denetim masası üzerinden kontrolleri yaptıktan sonra bir iki güncelleme daha indirdi. ve artık sorun kalmadı.

yaşadığım sorunları Windows 10 Update sorunu linkte geçen sorunlarla aynıydı ve söylenen herşeyi yapmama rağmen düzelmemişti. şimdilik sorun yok umarım sizinde işinize yarar. kalın sağlıcakla

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    155,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,2 KB · Görüntüleme: 127
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    155,8 KB · Görüntüleme: 127
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı