Windows 10 1903 KB4512941 güncellemesi yapılmalı mı?

Biraz problemleri olduğu ortada fakat her sistem için geçerli değil. Sorunu kısmen 2 yöntem ile çözebiliyorsunuz.
  • Hizmetler'den Windows Search'ı devre dışı bırakma.
  • Regedit açın. "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search" yoluna gidin ve "BingSearchEnabled" girdisini 1 ile değiştirip sistemi yeniden başlatın.

Biraz problemleri olduğu ortada fakat her sistem için geçerli değil. Sorunu kısmen 2 yöntem ile çözebiliyorsunuz.
  • Regedit açın. "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search" yoluna gidin ve "BingSearchEnabled" girdisini 1 ile değiştirip sistemi yeniden başlatın.
Tamam teşekkürler. Peki Microsoft bunu sonraki güncelleme ile çözer mi?
Bir de benim ek güncellemeler kısmında hep duruyor bu güncelleme. Ne zaman kaybolur oradan.

Son düzenleyen: Moderatör:

BingSearchEnabled Diye bir girdi yok bende mesela. Kendimiz mi oluşturmalıyız? 🤠

1.png

Son düzenleme:
Kullandığınız sürüm kaynaklı veya uygulamayı kaldırmış olabilirsiniz o yüzden yok olabilir. Diğer yöntemi deneyin.

Kullandığınız sürüm kaynaklı veya uygulamayı kaldırmış olabilirsiniz o yüzden yok olabilir. Diğer yöntemi deneyin.

Windows search devre dışı bıraktım hizmetler bölümünden ve Windows 10 hızlandırma rehberinde ki her şeyi yapmıştım 🤠

Yukarıda ki arkadaş söylemesi üzerine güncelleme denetlemeye bastım ve şuan bir güncelleme gelmiş 🤠

1.png

Az önce KB4515384 güncellemesi yayınlandı sorun çözüldü.
Yapınca sorun çözüldü mü? Banada geldi umarım sorun çıkarmaz ben o güncellemeyi yapmamıştım.
Yaptım gitti. :D
Yapınca sorun çözüldü mü? Banada geldi umarım sorun çıkarmaz ben o güncellemeyi yapmamıştım.
Yaptım gitti. :D
Güncellemeyi yaptım CPU kullanımı %1 boşta iken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı