Windows 10 1903 Güncellemesi Yapılmalı mı?

Sertaç Binli

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri (IT)
Bir süredir beklediğim 1903 güncellemesi sistemime düştü. Ancak daha önce forumlarda arkadaşların OTA güncelleme akabinde çok fazla sorunla karşılaştığına dair mesajlar okudum. Açıkçası mevcut sistemimi yaklaşık 1 hafta önce kurdum ve şimdi de haliyle sıfırdan kurulum yapmak biraz zor geliyor.

Son dönemde direk güncelleme ile 1903 sürümüne geçen arkadaşlar mevcut mu? Geçiş sonrası belirgin sorun ve/veya hatalar ile karşılaşıldı mı?

Tecrübelerinizi paylaşır mısınız rica etsem?

Teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm kullanıcılara indirmeler açılmadan önce forum üzerinden MSDN sürümünü kurdum.
Halen sorun yaşamadan kullanıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlarının yaşadıkları sorunlar düzeltilmiş olabilir.
Sürüm çıktığından beri üç kere güncelleme aldı.

Ayrıca Windows 10 1903 ile birlikte bilgisayarda Game Pass betasını deneyebilirsin.

Genel olarak etkiler sanıyorum iki tarafta da dengeli gibi. Ben de biraz önce OTA ile güncellemeyi tamamladım. Bakalım bendeki etkisi nasıl olacak.

Ben yükselttim bazı oyunlarda yediğim droplar azaldı, sistem biraz daha hızlı açılıyor ve birçok oyunda FPS artışı yaşadım. Eksilerini şu anda göremedim.
Bir eksi yaşadım E-Spor oyunları olarak nitelendirilen yani fazla sistem gerektirmeyen oyunlarda FPS düşüşü oldu ancak yeniden başlat/kapat diyip daha sonra iptal tuşuna basarak bu tür oyunlara girdiğimde FPS inanılmaz arttı. DOTA 2'de ve LOL'de ikiye katlandı CS:GO'da 60 FPS -1280x960 çözünürlükte- gibi bir artış yaşadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı