Rufusla kurdum flasha ama flash ilk başta esd gözükmüyor önceki kurulum da gözüküyordu o logo belleğin üstünde. Şimdi o gözükmüyor. Setupa gelip çalıştırdığım zaman yükseltilemez diyor. Ekte resim var.
Ayrı bir konu olarak açın.öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim bu gün itopyadan aldığım bir pc ssd görüyor ama hdd görmüyor aygıt yöneticisinden bile görülmüyor hdd ye baktım bir kablo bağlı slotlarını bile değiştirdim yine aynı lütfen yardım edin bu konularda biraz acemiyim #recepbaltas
RX 580Sisteminiz nedir?
Aynı sorun bende de oldu kardeşim. İnşallah mayısta çıkacak final sürümü, yarardan çok zarar oluşturmaz biçim için. Bu ekran ve bazı arkadaşlarda yeşil ekran (ne olduğunu bilmiyorum mavi ekran gibi birşey sanırım) gibi sorunlar daha şimdiden ortaya çıkması baya bi endişeye düşürüyor beni açıkçası. Hayır güncelleştirmeyi de kapatamıyorsun ki. Bi ara hdd mi sildi hangi sürümdü hatırlamıyorum yakın bir zamanda oldu. Bu sorunu yaşayan birçok insanın veryansınını da duydum aynen benim gibi. Bilemiyorum heyecandan çok endişe sardı yine beni. Eskiden merakla beklerdim yeni güncellemeyle ne geldi ne düzeltildi filan diye ama şimdi endişeyle bekliyorum açıkçası :/Rufusla kurdum flasha ama flash ilk başta esd gözükmüyor önceki kurulum da gözüküyordu o logo belleğin üstünde. Şimdi o gözükmüyor. Setupa gelip çalıştırdığım zaman yükseltilemez diyor. Ekte resim var.Eki Görüntüle 385128
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.