Windows 10 1903 Mavi Ekran Hataları

SHADOFFALCON

Decapat
Merhaba.
Benim bilgisayarım sürekli mavi ekran veriyor. Windows 10 1903 güncellemesini yapmadan öncede donuyordu
ama güncellemeyi yaptıktan sonra sürekli donmaya başladı.
Bu durumdan nasıl kurtulurum? Bilgisayarımda virüs falanda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da güncelleme geldi gelen tepkileri, olayları inceliyorum. Şu anda sistemim sıkıntısız çalışıyor son 6 aya hatta 1 seneye kadar mavi ekran almadım (daha da uzun olabilir) önerir misiniz yükseltmemi?
Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama "Windows 10'un önceki sürümüne dönün" seçeneği olması lazım. Tabii kapatmadıysanız bu özelliği.

Son düzenleme:
Ben de sürekli Memory Management mavi ekran hatası alıyorum. Bir önceki sürümde de vardı. Nasıl çözerim? Çok sinir bozucu. Tüm donanımı tarattım bir şey bulamadım.

Bana da güncelleme geldi gelen tepkileri, olayları inceliyorum. Şu anda sistemim sıkıntısız çalışıyor son 6 aya hatta 1 seneye kadar mavi ekran almadım (daha da uzun olabilir) önerir misiniz yükseltmemi?

Sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama "Windows 10'un önceki sürümüne dönün" seçeneği olması lazım. Tabii kapatmadıysanız bu özelliği.
Ben Windows 8.1 e geçeceğim kötü çünkü Windows 10, gereksiz bir ton şey kullanıyor, RAM gereksiz yere fazla kullanıyor.

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ben de Win 10 1903 sürümüne güncelledim ve hiç sıkıntım yok hatta ayarların/dosyaların açılma hızı daha iyileşmiş gibi geldi. Bu Mictosoft adam mı kayırıyor acaba? [emoji1]

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı