Birkaç gündür şu 1903 sürümüne geçmeye çalışıyorum ama hata veriyor temiz kurulum yapacaktım, bazı bilgisayarlar 1903 den sonra kasmaya başlıyormuş. Benim sürümüm 1809 şu anda çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Sizce 1903'e geçmeli miyim ?
Maksimum 3 ay sonra 1903 sürümüne geçmelisin. Çoğu yeni sürümde belli başlı hatalar olabiliyor mesela bende FPS düşüşü olmuştu 1803 sürümüne geri dönmüştüm.
Bu güncelleştirmeyi yükledikten sonra kullanıcılar, Windows Defender Application Guard veya Windows Korumalı Alanı başlatırken "0x800705b4" hatası alabilir.
Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını Ana bilgisayar işletim sisteminde oluşturmak ve ayarlamak için yerel yöneticinin kimlik bilgilerini kullanın ve ardından Ana bilgisayarı yeniden başlatın:
Windows Korumalı Alanı, Windows 10, sürüm 1903 yüklerken güncelleştirme işlemi sırasında işletim sistemi dilinin değiştirildiği cihazlarda "ERROR_FILE_NOT_FOUND (0x80070002)" ile başlatılamayabilir.
Microsoft bir çözüm üzerinde çalışmaktadır ve sonraki bir sürümde bir güncelleştirme sağlayacaktır.