Windows 10 1903 "Page Fault In Nonpaged Area" Hatası

Arkadaşlar iyi forumlar başlıkta belirttiğim mavi ekran hatasını alıyorum oyun oynarken. Oyun sırasında oyun 1 saniyeliğine donuyor ve bu hatayı veriyor ve %0'da mavi ekran kalıyor hiçbir ilerleme olmuyor. Mecbur reset atıyorum. Minidump klasörünün içine dump dosyası gelmiyor herhangi bir temizlik programı vs. kullanmadığım halde.

Kullandığım Çözüm Yöntemleri;
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım güncel sürümü yükledim sorun devam ediyor.
Memtest86 ile ramleri test ettim bir error çıkmadı.
Bios sürümü güncel.
XMP ayarını kapattım sorun devam ediyor.

Sistem;
Ryzen 5 2600 İşlemci (Overclock vs. kullanmıyorum)
Asus Rog Strix RTX 2060 OC Ekran kartı
8x2 16GB 3000MHz RAM
Asus Prime B450M-K Anakart

Teşekkür ederim.
Sorunum hala güncel.

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi forumlar başlıkta belirttiğim mavi ekran hatasını alıyorum oyun oynarken. Oyun sırasında oyun 1 saniyeliğine donuyor ve bu hatayı veriyor ve %0'da mavi ekran kalıyor hiçbir ilerleme olmuyor. Mecbur reset atıyorum. Minidump klasörünün içine dump dosyası gelmiyor herhangi bir temizlik programı vs. kullanmadığım halde.

Kullandığım Çözüm Yöntemleri;
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım güncel sürümü yükledim sorun devam ediyor.
Memtest86 ile ramleri test ettim bir error çıkmadı.
Bios sürümü güncel.
XMP ayarını kapattım sorun devam ediyor.

Sistem;
Ryzen 5 2600 İşlemci (Overclock vs. kullanmıyorum)
Asus Rog Strix RTX 2060 OC Ekran kartı
8x2 16GB 3000MHz RAM
Asus Prime B450M-K Anakart

Teşekkür ederim.
Sorunum hala güncel.

çözebildin mi aynısı bende de var donanım arşivinden dadg2 aldım aynı söylediklerinin hepsi oluyo lütfen yaptıysan yardımcı ol
f

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı