Windows 10 1903 Resmi Sürüm Ne Zaman Gelecek ?

alicanakgul

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni sürümü Windows indirme aracıyla edinmek istiyorum ancak hala gelmedi. Ne zaman geleceği belli mi ? 10 mayıs diye duymuştum ama gelmedi.

Buradaki sürümden farkı olmayacak. O yüzden boşa beklemeyin :)

Ben kendimi yırtıyorum burada ve diğer forumda daha inanmıyorlar illa media creation aracı yayınlanacak öyle inanacaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendimi yırtıyom burada ve diğer forumda daha inanmıyorlar illa media creation aracı yayınlanacak öyle inanacaklar.
Hayır ben zaten onu indirip sanal makine ile denedim ancak yinede Microsoft tarafından RTM sürüm bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın iki tane yapı numarası var. Birisi ana diğeri ise alt.

Bu satten sonra 1903 için yeni bir ana sürüm gelmeyecek. Ana sürüm artık 18362. Alt sürüm ise şu anda 86. Microsoft genelde her ayın ikinci salı günü güncelleme yayınlar. Bu güne Patch Tuesday denir. Salı günü olsa olsa 18362.1xx sürümüne güncellenir... Ama ana sürüm değişmez.

O zaman neden üç aydır resmen yayınlanmadı ?
İsteyen indirip yükler tabii.
Fakat; acele etmenin, heyecanlanmanın da âlemi yok.

Resmi sürüm çıkar; Microsoft sitesinden orjinal iso dosyasını indiririz, olur-biter.
Geç olsun, güç olmasın.

Son düzenleme:
İçimden bir ses diyor ki MSDN'in ilgili uygulamasından indirilen 1903 ISO kalıbı önceki yayınlanan ISO kalıbından daha çok problemli olacak. Millet Pişman olup @Recep Baltaş 'ın yayınladığı 1903 ISO kalıbını indirecek. :D :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı