Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 2 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar kırmızı çizginin olduğu barı nasıl kaldırabilirim gözükmesini istemiyorum. Not: Windows sürümüm 1903 orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Arkadaşlar kırmızı çizginin olduğu barı nasıl kaldırabilirim gözükmesini istemiyorum. Not: Windows sürümüm 1903 orijinal.
Çözüm DeathFire 3 Eylül 2019 Adres çubuğuna "opera://flags/" yazıp "Hardware Media Key Handling" ayarını kapatırsanız sorununuz çözülecektir. Sağ alttan ayarı yaptıktan sonra "relaunch" yapmayı unutmayın.
Adres çubuğuna "opera://flags/" yazıp "Hardware Media Key Handling" ayarını kapatırsanız sorununuz çözülecektir. Sağ alttan ayarı yaptıktan sonra "relaunch" yapmayı unutmayın.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2019 #2 Onu kapatamiyorsunuz diye biliyorum. Bir pencerede ses oynatiliyorsa o cikiyor onun disinda ses oynatilmiyorsa cikmiyor. Artı 0 Eksi
Onu kapatamiyorsunuz diye biliyorum. Bir pencerede ses oynatiliyorsa o cikiyor onun disinda ses oynatilmiyorsa cikmiyor.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.542 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 3 Eylül 2019 #3 Adres çubuğuna "opera://flags/" yazıp "Hardware Media Key Handling" ayarını kapatırsanız sorununuz çözülecektir. Sağ alttan ayarı yaptıktan sonra "relaunch" yapmayı unutmayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Adres çubuğuna "opera://flags/" yazıp "Hardware Media Key Handling" ayarını kapatırsanız sorununuz çözülecektir. Sağ alttan ayarı yaptıktan sonra "relaunch" yapmayı unutmayın.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 3 Eylül 2019 #4 opera://flags/#hardware-media-key-handling Adres çubuğuna yazıp, ilk çıkan seçeneği "Disabled" yapmanız yeterli ve sonrasında Opera'yı kapatıp tekrar açın. Artı 0 Eksi
opera://flags/#hardware-media-key-handling Adres çubuğuna yazıp, ilk çıkan seçeneği "Disabled" yapmanız yeterli ve sonrasında Opera'yı kapatıp tekrar açın.