Windows 10 1903 Sonrası Yavaşlık

radonrandell

Centipat
Biliyorum, çok klişe ve çok açık uçlu bir sorun ancak yine de danışmak istedim. Bilgisayarımın Windows'unu genelde trial kullanıyorum, süresi bitince de crackliyorum. Geçtiğimiz aylardaki büyük güncellemelerde de yaşadığım sorunlardan bir tanesi 'Update sonrasında kasma'. Evet dediğim gibi. Oynadığım oyunlarda, çoklu pencere kullandığımda vb. kasma oluyor. Mesela LOL oynarken anlamsız bir şekilde FPS düşüşü yaşıyorum. Ve bunların hepsi 1903 güncellemesinden sonra gerçekleşmeye başladı (Güncellemeyi 28 Eylül'de yaptım yani daha yeni güncellendi. ) Bu sorun Windows'un genel bir Update sonrası sorunu mu, yoksa benim bilgisayarım mı sıkıntılı? Benimle aynı şekilde sorunu olan varsa veya bu tarz sıkıntılarla karşılaşıp çözen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme sürümü kullanmana bir şey demiyorum ama "crackli" her bilgisayar, sunuculardaki saldırılara açıktır. Virüs girmiş gibi bir olasılıktan, uyumsuzluğa kadar açık bir alan oluyor. Registry/Kayıt defteri ayarları da bozukken Windows güncelleme yaptıysa olağan bir durum.

Deneme sürümü kullanmana bir şey demiyorum ama "crackli" her bilgisayar, sunuculardaki saldırılara açıktır. Virüs girmiş gibi bir olasılıktan, uyumsuzluğa kadar açık bir alan oluyor. Registry/Kayıt defteri ayarları da bozukken Windows güncelleme yaptıysa olağan bir durum.

Evet doğru ancak, daha önce crackli kullanırken de aynı update sonrası performans düşüşü yaşadım. Ama dediğin mantıklı. Sanırım en mantıklısı orijinal almak. OEM key almayı düşünüyorum ancak korkuyorum biraz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı