Mr. Patter Centipat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 4 23 Haziran 2019 #11 lawlaw dedi: Reis diyelim aldım kodu girdim tamam. İleride format attığımda aynı kodu tekrardan kullanabilir miyim yenisini mi almam gerekir? Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim bu benimde öğrenmek istediğim bi soru umarım bilen vardır
lawlaw dedi: Reis diyelim aldım kodu girdim tamam. İleride format attığımda aynı kodu tekrardan kullanabilir miyim yenisini mi almam gerekir? Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim bu benimde öğrenmek istediğim bi soru umarım bilen vardır
nuhsaydam Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 24 Haziran 2019 #12 lawlaw dedi: Reis diyelim aldım kodu girdim tamam. İleride format attığımda aynı kodu tekrardan kullanabilir miyim yenisini mi almam gerekir? Genişletmek için tıkla... dostum kod senin aynı bilgisayarda kullana bilirsin bi sorun olmaz fark bi bilgisayarda kullanmadığın sürece.
lawlaw dedi: Reis diyelim aldım kodu girdim tamam. İleride format attığımda aynı kodu tekrardan kullanabilir miyim yenisini mi almam gerekir? Genişletmek için tıkla... dostum kod senin aynı bilgisayarda kullana bilirsin bi sorun olmaz fark bi bilgisayarda kullanmadığın sürece.
Fahri Bağcı Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 60 24 Haziran 2019 #13 Ben de güncelledim. Hiç bir sorun yok. Güncelleme beklediğimden daha iyi performans veriyor.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 24 Haziran 2019 #14 Sürüm gayet stabil ve performanslı. 06 Güncellemesi ile bilgisayar açılışta bazen açılmıyor boot ekranında kalıyor. Tüm sistemlerde olmayabilir bazı sistemelerde bu sıkıntı var, böyle bir sorun yaşarsanız 06 güncellemesini kaldırabilirsiniz.
Sürüm gayet stabil ve performanslı. 06 Güncellemesi ile bilgisayar açılışta bazen açılmıyor boot ekranında kalıyor. Tüm sistemlerde olmayabilir bazı sistemelerde bu sıkıntı var, böyle bir sorun yaşarsanız 06 güncellemesini kaldırabilirsiniz.
lawlaw Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2019 #15 Yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
nuhsaydam Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 24 Haziran 2019 #16 lawlaw dedi: Yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... bu arada temiz kurulum yapmanı tavsiye ediyorum sonrada key alıp rahat bi şekilde kullana bilirsin güncelleyip.
lawlaw dedi: Yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... bu arada temiz kurulum yapmanı tavsiye ediyorum sonrada key alıp rahat bi şekilde kullana bilirsin güncelleyip.
lawlaw Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2019 #17 nuhsaydam dedi: bu arada temiz kurulum yapmanı tavsiye ediyorum sonrada key alıp rahat bi şekilde kullana bilirsin güncelleyip. Genişletmek için tıkla... Zaten sistemim yeni, ilk kuracağım Windows olucak.
nuhsaydam dedi: bu arada temiz kurulum yapmanı tavsiye ediyorum sonrada key alıp rahat bi şekilde kullana bilirsin güncelleyip. Genişletmek için tıkla... Zaten sistemim yeni, ilk kuracağım Windows olucak.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 24 Haziran 2019 #18 Sıkıntı yok.
nuhsaydam Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 24 Haziran 2019 #19 lawlaw dedi: Zaten sistemim yeni, ilk kuracağım Windows olucak. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun dostum güle güle kullan inşallah
lawlaw dedi: Zaten sistemim yeni, ilk kuracağım Windows olucak. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun dostum güle güle kullan inşallah
lawlaw Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2019 #20 nuhsaydam dedi: hayırlı olsun dostum güle güle kullan inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntısı falan çıkmaz.
nuhsaydam dedi: hayırlı olsun dostum güle güle kullan inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntısı falan çıkmaz.