Formatsız temiz şekilde geçmek istiyorum. Sebebi ise Forza Horizon 4'ün bu sürümde çalışmaması. Sistem özelliklerim gayet yeterli hatta en yüksek ayarlarda 120 FPS alabiliyordum. Bir gün Windows güncellemek için oyunu bırakıp Windows'u güncelledikten sonra bir daha açamadım. O yüzden 19 sürümlerinden birine geçmek istiyorum.
Güncellemeler ayarının Kurtarma sekmesinde önceki sürüme dön açıksa muhtemelen o sürümlere dönebilirsiniz tabii bundan önceki sürum 1909 veya 1903 ise başka bir sürümse o sürüme dönersiniz. En temiz yöntemi temiz kurulumla geçmektir.
Güncellemeler ayarının Kurtarma sekmesinde önceki sürüme dön açıksa muhtemelen o sürümlere dönebilirsiniz tabii bundan önceki sürum 1909 veya 1903 ise başka bir sürümse o sürüme dönersiniz. En temiz yöntemi temiz kurulumla geçmektir.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...