Windows 10 1903 veya 1909 sürümüne nasıl geçilir?

369724

Hectopat
Formatsız temiz şekilde geçmek istiyorum. Sebebi ise Forza Horizon 4'ün bu sürümde çalışmaması. Sistem özelliklerim gayet yeterli hatta en yüksek ayarlarda 120 FPS alabiliyordum. Bir gün Windows güncellemek için oyunu bırakıp Windows'u güncelledikten sonra bir daha açamadım. O yüzden 19 sürümlerinden birine geçmek istiyorum.

Hocam, Windows.old klasörü varsa, eski sürüme dönebilirsiniz. Yoksa, mecburen temiz kurulum gerekiyor.

Uzun süre oldu. Yaklaşık 3 ay. Oyun halen açılmıyor

Öyle bir klasör SSD de var.
Güncellemeler ayarının Kurtarma sekmesinde önceki sürüme dön açıksa muhtemelen o sürümlere dönebilirsiniz tabii bundan önceki sürum 1909 veya 1903 ise başka bir sürümse o sürüme dönersiniz. En temiz yöntemi temiz kurulumla geçmektir.

Güncellemeler ayarının Kurtarma sekmesinde önceki sürüme dön açıksa muhtemelen o sürümlere dönebilirsiniz tabii bundan önceki sürum 1909 veya 1903 ise başka bir sürümse o sürüme dönersiniz. En temiz yöntemi temiz kurulumla geçmektir.
Peki eski sürümlere geçmeden Forza çalıştırmanın bir yolunu bulabilir miyim?

Hocam, Windows.old klasörü varsa, eski sürüme dönebilirsiniz. Yoksa, mecburen temiz kurulum gerekiyor.
Şimdi gerçekten dönmem gerektiğini fark ettim. Acaba nasıl yapacağım
Temiz kurulum ile nasıl döneceğim. Bir rehber var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı