Çözüldü Windows 10 1903 yükledikten sonra RAM hızı düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

taner öztürk

Kilopat
Bilgisayarıma Windows 10 Pro 1903 yükledim. Daha sonra RAM hızını kontrol ettiğimde RAM hızının düşük olduğunu fark ettim. BIOS tekrar güncelledim ve RAM'ları 2933 MHz aldım. Tekrar görev yöneticisinden baktım aynı hatayı gördüm. Bellek performansını gösteren fotoyu ekedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı sorun var 3000 MHz olan RAM 1500 düştü. 2 ile carpıcaksınız diyor yani şuan bi sorun yok mu, normal mi böle gözükmesi ?

Yanlış Bilgilendirme
Eğer çift kanal RAM kullanıyorsanız bu normal. Program tek bir port üzerinden size bilgi verir. Yarısını gösterir yani.

1903 ile DRAM hızını göstermeye başladı performans sorunu varsa başka sebepten.

Bu durum 1903 güncellemesinden kaynaklı değil mi? Benim de Görev Yöneticisindeki hızım yarı yarıya düşmüş gözüküyor

merhaba millet 1903 e guncelledim gecenlerde anam bi baktim 3000 mhz den 1500 e dusmus acaba dedim ram lermi yoksa ana kart ram slotlarimi bozuldu sandim 4 5 defa sok tak test canim cikti aha dedim 620 lira modifiye oldu bana dedim sonra bi baktim bios ta 3000 ama gorev yoneticisinde 1500 sonra bu formu gorup olayin 2 ile carpildigini ogrendim eyvallah herkese yoksa canim cok sigilmişti bu duruma
Çift kanal ile ilintisi yok. DDR ile ilgili bir durum. Aynı anda iki sinyalde birden veri taşındığından ikiyle çarpılıyor.
cok sacma olmuş 2 ile carp yok bol yok vs vs eski duzen daha guzeldi
recep bey youtube de bununla ilgili bir paylasim yapsanizda herkes bizler aydinlansak herkes panik bu durumdan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…