Çözüldü Windows 10 1903 yükledikten sonra RAM hızı düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
merhaba millet 1903 e guncelledim gecenlerde anam bi baktim 3000 mhz den 1500 e dusmus acaba dedim ram lermi yoksa ana kart ram slotlarimi bozuldu sandim 4 5 defa sok tak test canim cikti aha dedim 620 lira modifiye oldu bana dedim sonra bi baktim bios ta 3000 ama gorev yoneticisinde 1500 sonra bu formu gorup olayin 2 ile carpildigini ogrendim eyvallah herkese yoksa canim cok sigilmişti bu duruma

cok sacma olmuş 2 ile carp yok bol yok vs vs eski duzen daha guzeldi

recep bey youtube de bununla ilgili bir paylasim yapsanizda herkes bizler aydinlansak herkes panik bu durumdan dolayi
yapıldı gibi birşey zaten şu videoda 1:22 ye bakarsan anlayabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1903 Güncellemesinden ötürü aynı durum bende de oldu.
Yanlışım olmasın ama böyle göstermesi normal galiba yazılımsal hata da olabilir. Recep Bey'in dediği gibi yarısı ise 2 ile çarpacaksınız.
Şu Komutu girerek en sağlıklı sonucu elde edersiniz:
Windows tuşu + r ' ye basıp açılan pencereye CMD yaz
komut satırı karşına geldiğinde-->wmic memorychip get speed komutunu yaz.
Oradaki değerler istediğin gibi ise sorun yok.
Bende 3200 iki tane 8 GB Ram :)
409011

1903 Güncellemesinden ötürü aynı durum bende de oldu.
Yanlışım olmasın ama böyle göstermesi normal galiba yazılımsal hata da olabilir. Recep Bey'in dediği gibi yarısı ise 2 ile çarpacaksınız.
Şu Komutu girerek en sağlıklı sonucu elde edersiniz:
Windows tuşu + r ' ye basıp açılan pencereye CMD yaz
komut satırı karşına geldiğinde-->wmic memorychip get speed komutunu yaz.
Oradaki değerler istediğin gibi ise sorun yok.
Bende 3200 iki tane 8 GB Ram :)
Eki Görüntüle 409011
Merhaba. BIOS'u son surume guncelledim oldu. Çift RAM'de gorunuyor. Evet dedin gibi ilk 1903 yuzunden kaynaklanmisti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı