Windows 10 1909 ayarları

ata3434

Centipat
Windows 10 1909 yükledikten sonra bilgisayarımızın sorunsuz ve hızlı çalışması için yapılması gereken ayar ya da gereksiz dosya silme işlemleri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç'ta gözüken uygulamaları kaldırabilirsiniz.
Bunun dışında ben Ayarlar > Erişim kolaylığı bölümünden Windows'ta animasyonları ve saydamlığı göster ayarlarını kapattım, bana daha akıcı geliyor.
Ayrıca Technopat'ın hazırladığı Windows 10 hızlandırma rehberi var, ona da bakabilirsiniz.

Genel olarak yapılması gereken şeyleri biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Forumda çok söylenir zaten çeşitli sorunlar için bu öneriler. Dolayısıyla onları uygulamak yeterli kalacaktır. Ayrıca Windows 10 için depolama alanınıza ciddi manada fayda sağlayacak küçük bir yöntem var. Ben bazen yapıyorum ancak onu işimden eve dönünce bakıp yazabilirim. Ama yine de söylemek gerekirse, anakartınızın sitesinden çeşitli yayımlanmış yüklemeleri,yardımcı programları ve driverleri kurarak ve ekran kartının güncellemesini takip ederek böyle sorunsuz bir kullanım tecrübesini yaşayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı