Windows 10 1909 çıkmayacak mı? Windows 10 1903 V2 nedir?

Enver 09

Kilopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Başlıksız-2.jpg

Eylül bitti. Windows 10 1909 çıkmadı, bende bir göz atayım dedim ve Windows 10 May 2019 Update V2 - September 2019 yani Eylül 2019 diye bir sürüm gördüm. Acaba Windows 10 1909'u atlayıp 1903 V2 diye mi adlandırdı yeni sürümü? Bir bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Takip ettiğim çoğu kaynak Ekim ayı içerisinde gelmesini bekliyor 1909'un. 1909(19H2) adı olacak bildiğim kadarıyla.
1909 (19H2) güncellemesinin opsiyonel bir güncelleme olacağı çeşitli kaynaklar tarafından belirtilmiş durumda. Muhtemelen büyük bir güncelleme olmayacak. 20H1 güncellemesi için çalışıyor olabilir Microsoft.

1909 (19H2) güncellemesinin opsiyonel bir güncelleme olacağı çeşitli kaynaklar tarafından belirtilmiş durumda. Muhtemelen büyük bir güncelleme olmayacak. 20H1 güncellemesi için çalışıyor olabilir Microsoft.
Bilgisayarıma UEFI kurulum yapmak için Recep beyin tavsiyesiyle bu güncellemeyi bekliyordum. Öyle büyük bir güncelleme olmayacaksa eğer kurmak istesek bile temiz kurulum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sizce 1903 güncellemesiyle şimdi format atmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim?
@Recep Baltaş
Sizden de tavsiye bekliyorum. Siz yeni güncellemeyle format atın dediğinizden beri bilgisayarı emanet gibi kullanıyorum nasılsa yakında format atıcam diye. 😀 Sizce 1903'le format atsam 1909 çıktığında Windows kendi güncellese sorun olur mu? Temiz kurulum yapmaya gerek olur mu?

Takip ettiğim çoğu kaynak Ekim ayı içerisinde gelmesini bekliyor 1909'un. 1909(19H2) adı olacak bildiğim kadarıyla.
Normalde Eylül için diyorlardı ama Ekim'e çektiler heralde. Haftaya salı günü gelecek diyenler var. Bilgisayara yakın zamanda yeni işlemci almıştım ama UEFI kurulum yapmadığım için tekrar format atacaktım. Bu güncellemeyi bekliyordum ama bu konudan sonra pek beklemeye niyetim yok. Bilgisayarı istediğim gibi kullanamıyorum nasılsa format atacağım kafasında olduğum için. Zaten bu zamana kadar neredeyse 2 yıl boyunca format atmadan ve Windows'u güncelleyerek hiç sıkıntı yaşamamıştım. Heralde bu güncelleme için de illa temiz kurulum gerekmez. Artık Windows ne zaman otomatik verirse o zaman kurarım güncellemeyi. 😀

Microsoft desteğe mesaj atmıştım. Bizde bekliyoruz 1 2 güne çıkar demişlerdi. Ne zaman çıkacak bilen ?
Net bir bilgi yok heralde. Normalde Eylül ayında çıkacak diyordu çoğu kaynaklar. Şimdi değişti haftaya çıkacak diye söyleyen var. Ben UEFI kurulumumu yaptım artık ne zaman çıkarsa çıksın. 😀 Otomatik güncellemeye gelince yapar bilgisayar. Bu güncelleme değil de, 2020'nin ilk yarısında çıkacak güncelleme daha büyük ve değişik özelliklerle gelecek galiba. Onu merak etmeye başladım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı