Güncelleme ekranında yaklaşık 15 dk %0'da kaldı, ben de haliyle bilgisayarı kapattım açtım.
Şu an kısır döngüye girdi bilgisayar, kapanıp açılıyor aşağıdaki ekran geliyor sürekli.
Değişikleri geri almasını bekledikten sonra güncelleme işlemine devam mı ediyor ?
Windows 10 işletim sisteminde böyle bir özellik olmadığı için, bilgisayarınızın güncellemeleri tamamlamasını beklemeniz gerekir. Windows güncelleme yapar iken bilgisayarınızı kapatmanız veya fişini çekmeniz, Windows'un büyük veri kayıpları yaşamasına neden olur.
Bilgisayarı kapatın daha sonra açın windows yüklenme dairesi görünce direk kasadan reset düğmesine basın yeniden başlayınca otomatik onarma kısmı gelecek. Daha sonra onarım tamamlanamadı ekranı gelince gelişmiş seçenekleri göster kısmına bas. Oradan da bilgisayarı onar kısmından sistem geri yükleme bölümüne gir. Orada kayıtlı en son sistem geri yükleme noktasını seç yüklemeyi başlat düzelecektir.
Güncelleme ekranında yaklaşık 15 dk %0'da kaldı, ben de haliyle bilgisayarı kapattım açtım.
Şu an kısır döngüye girdi bilgisayar, kapanıp açılıyor aşağıdaki ekran geliyor sürekli.