Windows 10 1909 güncellemesi %0'da takıldı

yakoSin

Decapat
Güncelleme ekranında yaklaşık 15 dk %0'da kaldı, ben de haliyle bilgisayarı kapattım açtım.
Şu an kısır döngüye girdi bilgisayar, kapanıp açılıyor aşağıdaki ekran geliyor sürekli.

Yapabileceğim bir şey var mıdır?

15737203546227630508592248057192.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben guncellemeden çıkamıyorum. Kısır dongudeyim şuan.
Değişikleri geri almasını bekledikten sonra güncelleme işlemine devam mı ediyor ?

Windows 10 işletim sisteminde böyle bir özellik olmadığı için, bilgisayarınızın güncellemeleri tamamlamasını beklemeniz gerekir. Windows güncelleme yapar iken bilgisayarınızı kapatmanız veya fişini çekmeniz, Windows'un büyük veri kayıpları yaşamasına neden olur.
Kaynak: Microsoft

Bilgisayarı kapatın daha sonra açın windows yüklenme dairesi görünce direk kasadan reset düğmesine basın yeniden başlayınca otomatik onarma kısmı gelecek. Daha sonra onarım tamamlanamadı ekranı gelince gelişmiş seçenekleri göster kısmına bas. Oradan da bilgisayarı onar kısmından sistem geri yükleme bölümüne gir. Orada kayıtlı en son sistem geri yükleme noktasını seç yüklemeyi başlat düzelecektir.

Son düzenleme:
Onarma ekranına hiç düşmüyor hocam. Windows diski yada usb ile onarmayı deneyeceğim artık.
USB ile boot edip bilgisayarımı onar kısmından da görebilirsiniz.

Güncelleme ekranında yaklaşık 15 dk %0'da kaldı, ben de haliyle bilgisayarı kapattım açtım.
Şu an kısır döngüye girdi bilgisayar, kapanıp açılıyor aşağıdaki ekran geliyor sürekli.

Yapabileceğim bir şey var mıdır?

Eki Görüntüle 459266
Sistem hazırlama aracını bozmuş olabilirsin bu yüzden format atman gerekebilir çünkü başka türlü düzelmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı