Windows 10 1909 güncellemesi %0'da takıldı

Bu şekilde yaparsanız insider a katılmadan iso indirebilirsiniz

Aynı sıkıntı bende de vardı bugün format attım ve çözüldü. Bende kısır döngüye girmedi ama güncellemedi de. Windows 1809 sürümü olduğu için güncelleyememiş. Sürüm 1903 olması gerek 1909 sürümünü alabilmek için.

Bende de öyle oldu pc kendi kendine birşeyler yapıyo ve sonda net framevork hatası aldım bende windows uptade kapattım yapmaktan vazgeçtim.

Ben güncelledim sorun yok.

C sürücüsünü formatlamadan sistem kurup windows.old klasöründen verilerinize ulaşın.
Ardından temiz kurulum yapın.
Ya da kullanmayı biliyorsanız hirens boot veya usb bellekten windows to go ile de yapabilirsiniz.

ISO indirdiysen USB Rufus ile yazdırdıysan format at yedeklerini al önce formatını at sonrasında güncelleştirmeleri yap PC başlat driverleri programlarını kur.
Hepsini yaptım tertemiz oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj yazarak yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Ne yaptıysam açamadım Windows'u, tüm verilerim diğer diskimdeydi veri kaybı yaşamadım neyse ki.
Sıfırdan temiz kurulum yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben halen 1903 sürümünü kullanıyorum. Nedense en son güncellemeyi yapamıyorum. Yani 1903 10 toplu güncellemesini yapamıyorum. Her seferinde yeniden dene hatası veriyor.
Bende yeniden sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. En son Windows 10.iso indirmem mi lazım?

Son düzenleme:
Bende sorunsuz kurdu ama indirirken kanser etti güncellemeye bir hazırlanıyor bir yükleniyor diye bir süre bekletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…