Windows 10 1909 güncellemesi %0'da takıldı

Orijinal 1909 ISO dosyasını indirmek isteyen arkadaşlar, Windows 10 indirin sayfasını açın Burası aşağıya inip aracı şimdi indirin butonuna sağ tıklayın inceleye tıklatın, ardından üç noktaya tıklatın ve more Tools'a tıklayın onun ardından network conditions'a tıklayın aşağıda select automatically tikinini kaldırın ve hemen onun altından safari -- iOS iPad 9U seçip sayfayı yenileyin ve sistem özelliklerinize göre sürümü seçip indirebilirsiniz ben bu şekilde ISO indirdim ☺
Bu şekilde yaparsanız insider a katılmadan iso indirebilirsiniz :)

Güncelleme ekranında yaklaşık 15 dk %0'da kaldı, ben de haliyle bilgisayarı kapattım açtım.
Şu an kısır döngüye girdi bilgisayar, kapanıp açılıyor aşağıdaki ekran geliyor sürekli.

Yapabileceğim bir şey var mıdır?

Eki Görüntüle 459266
Aynı sıkıntı bende de vardı bugün format attım ve çözüldü. Bende kısır döngüye girmedi ama güncellemedi de. Windows 1809 sürümü olduğu için güncelleyememiş. Sürüm 1903 olması gerek 1909 sürümünü alabilmek için.

C sürücüsünü formatlamadan sistem kurup windows.old klasöründen verilerinize ulaşın.
Ardından temiz kurulum yapın.
Ya da kullanmayı biliyorsanız hirens boot veya usb bellekten windows to go ile de yapabilirsiniz.

Mesaj yazarak yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Ne yaptıysam açamadım Windows'u, tüm verilerim diğer diskimdeydi veri kaybı yaşamadım neyse ki.
Sıfırdan temiz kurulum yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben halen 1903 sürümünü kullanıyorum. Nedense en son güncellemeyi yapamıyorum. Yani 1903 10 toplu güncellemesini yapamıyorum. Her seferinde yeniden dene hatası veriyor.
Bende yeniden sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. En son Windows 10.iso indirmem mi lazım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı