Windows 10 1909 güncellemesi ile ne değişti?

Bilgisayardan bilgisayara göre değişir bende artış oldu 1903 güncellemesinde de 5-6 FPS'lik artış olmuştu
Benim oyun performansımda da artış olmuştu ama günlük kullanımda çıldırtıyordu, Windows 8.1'e düştüm ve sorun kalktı diyebilirim ama Windows 10'daki bazı özellikler kendini arattırmadı değil.

Güncelleme ile FPS artabilir de düşebilir de. Zaten sistem yeteri kadar iyi donanıma sahiptir ama işletim sistemi bunu tam olarak kullanamaz ve bu düşüşe sebep olabilir. Yani mucize yaratmaz sadece var olan potansiyeli açığa çıkarır. Ben zaten bir süredir kullanıyordum sonra üstüne geçenlerde yine güncelleme geldi ve genel olarak performans daha da iyileşti diyebilirim.

Windows güncellemesi ile FPS artışı mı? Tarihte hiç görülmüş mü bu merak ediyorum...
Yapılan yorumlara göre görmüş oldun.
Bu arkadaşın dediği gibi bir durum olması daha muhtemel.

Güncellemeyi az önce yükledim. Bilgisayar tepkisel olarak daha hızlı gibi geldi bana, Bana öyle gelmişte olabilir. Fortnite denedim. Kare düşmeleri eskiye göre hızlanmış gibi geldi. Sanki donanımın tam gücü ortaya çıkmış gibi bir şey.

Psikolojik

Önceden başlat menüsünü açarken daha yavaştı ama şimdi çok daha hızlı olmuş aynı şekilde oyunlarda da öyle ama konuyu açmadan önce öyle değildi acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…